COLWAY zna kako da negujete kožu tokom leta!

Leto je vaše omiljeno godišnje doba, ali to možda i ne možete reći ukoliko imate problematičnu i/ili osetljivu kožu. Koliko god nestrpljivo čekale leto, sa njim očekujete i ne baš tako prijatne posledice od visokih temperatura, UV zraka, znoja, slane vode, čestog tuširanja… Vaša koža svakako ne može ostati netaknuta u periodu kad je izraženo sunčevo zračenje, ali uz par prirodnih proizvoda moći ćete da uživate u najvoljenijem periodu godine.

Opuštanje u letnjoj sezoni ne odnosi se i na vašu kožu! Naprotiv, u periodu intenzivnog sunčevog zračenja koži se mora priuštiti najbolja moguća nega. UVA/UVB zraci su štetni tokom cele godine, a leti posebno. Oni oštećuju kožu kako na površini, tako i u njenim dubljim slojevima. Kako biste izbegli trenutna i trajna oštećenja, pored redovne rutine nege kože, posvetite se zaštiti od sunca i toplote. Ukoliko niste sigurni odakle da počnete, navodimo par praktičnih saveta, i odličnih proizvoda poljske COLWAY kompanije.

1.Pijte dosta tečnosti

Ovo je postao univerzalni zakon zdravlja, kog je leti potrebno poštovati duplo više! Ovo je ujedno i najlakši način da dođemo do blistave kože, jer se telo uz pomoć vode čisti od svih toksina. Kako je leti isparavanje pojačano, redovno se hidrirajte. U vodu koju unosite možete nacediti limun ili neki drugi citrus, kako biste telu obezbedili i potrebne antioksidante.

2. Naspavajte se

Dovoljno noćnog sna pomoći će i vašem telu i duhu. A tek koži! Dokazano je da je tokom noći najintenzivnije samoobnavljanje ćelija kože, i zbog toga pokušajte da barem pre ponoći odete u krevet i u njemu provedete 7-8 sati.

3. Koristite kremu sa zaštitnim faktorom

Uvek se pridržavajte ovog pravila, iz dobro poznatih razloga. UVA i UVB zraci su nemilosrdni i trenutna i trajna oštećenja vaše kože su garantovana ukoliko izbegavate bilo kakav vid zaštite kože od intenzivnog sunčevog zračenja.

4. Izbegavajte šminku

Ukoliko vam je baš potrebna šminka leti, pored preplanulog tena (u šta iskreno sumnjamo), birajte onu sa visokim zaštitinim faktorom i na prirodnoj bazi, bez sastojaka koji bi u kontaktu sa suncem izbledeli površinu kože. Koristite što manje količine šminke i očistite je čim stignete kući. Nakon čišćenja nanesite prirodni preparat za ishranu kože (SERUM ATELO KOLAGEN).

5. Smanjite upotrebu klima uređaja

Suv i hladan vazduh iz klima uređaja isušuje kožu, a svakodnevna variranja temperature, odnosno izlazak iz rashlađene prostorije napolje gde je pretoplo, potom povratak u rashlađeni prostor je začaran krug koji narušava prirodan balans kože i može dovesti do bržeg nastanka bora, osipa, svraba, crvenila i drugih estetskih i medicinskih problema. Štetno dejstvo klima uređaja može se neutralisati nanošenjem KOLAGEN ATELO ĆELIJSKE VODE.

6. Vodite računa o higijeni

Leto je period kada je rad znojnih i lojnih žlezda pojačan. Kupanje dva puta dnevno i čišćenje kože blagim sredstvima sprečiće nakupljanje nečistoća u porama i nastanak akni, mitesera i nepotrebno mašćenje kože.

7. Koristite kvalitetne proizvode za negu

Kvalitetni proizvodi za negu kože podrazumevaju odsustvo hemikalija koje bi otežale normalno funkcionisanje ćelija kože i ubrzale proces starenja. Okrenite se prirodnim proizvodima, koje obavljaju više dobrih stvari za vašu kožu. Hidriraju je, hrane, štite od štetnih negativnih efekata, podstiču njenu samoobnavljajuću moć. COLWAY proizvodi su potpuno prirodni i odgovaraju svim tipovima kože.

KOLAGEN ATELO ĆELIJSKA VODA obiluje vitaminom C koji štiti ćelije kože od oksidativnog stresa i prevremenog starenja. Sprečiće isušivanje i oštećenja izazvana štetnim sunčevim zracima i visokim temperaturama. Pakovanje u vidu spreja olakšava nanošenje.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN ATELO ĆELIJSKA VODA

SERUM ATELO KOLAGEN izuzetnom brzinom hidrira kožu, a to je ono što joj je potrebno leti više nego inače. Ukoliko je vaša koža sklona nastanku fleka od sunca, uz upotrebu ovog seruma nema mesta brizi. On izbeljuje fleke od sunca ali ne i okolnu kožu kao što to čini većina preparata na tržištu. Pozitivni efekti pored navedenih su još i zatezanje bora, umirivanje rozaceične i kuperozne kože, podsticanje proizvodnje sopstvenog kolagena.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: SERUM ATELO KOLAGEN

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *