Da li noćna maska može preporoditi kožu? Da, saznajte koja i kako!

Često nas mrzi da čekamo i do pola sata kako bi maska na licu pružila koži najbolje od sebe, pa da legnemo u krevet. Srećom, postoji noćna maska koju slobodno možete ostaviti tokom noći, i tako podariti koži intenzivnu hidrataciju i ishranu. Upoznajte čudesnu KOLAGEN ATELO MASKU.

Osećaj zatezanja kože i njen beživotan izgled trebalo bi da Vas podstaknu da koži priuštite obilje korisnih sastojaka, i to odmah. Kako manjak vremena ne bi bio izgovor da koži ne priuštite najbolju negu, COLWAY je kreirao idealan proizvod na bazi dragocenog ribljeg kolagena. Stručnjaci iz poljske kompanije u nastavku Vas upoznaju sa svim dobrobitima noćne maske za lice.

Dejstvo noćne maske na kožu

Dok ste Vi Uspavana lepotica, jedan proizvod će naumorno raditi na tome da kožu lica zategne, nahrani i podmladi. (KOLAGEN ATELO MASKA)

Često se kaže da noćna maska predstavlja više proizvoda u jednom, jer je prepuna sastojaka koji se inače nalaze u serumima, kremama i maskama koje se kraće drže na licu.

1. Noćna maska prodire u dublje slojeve kože i štiti je

Noćna maska zahvaljujući moćnim hranljivim sastojcima prodire dublje u kožu, u odnosu na noćne kreme i serume. Ona takođe deluje i kao barijera i sprečava da se prašina i prljavština nakupe u porama. Pore su ispunjene aktivnim materijama, umesto štetnim sastojcima.

2. Ubrzava proces nastanka novih ćelija kože

Studije su pokazale da se ćelije kože tokom noći regenerišu, nastaju nove, a rad postojećih je intenzivniji u odnosu na rad tokom dana. U svim ovim procesima noćna maska odigrava značajnu ulogu. Ona pospešuje sve procese na prirodan i efikasan način. Kako su promene najintenzivnije između 22h i 2h, savetujemo da odete na spavanje ranije.

3. Sa noćnom maskom koža će duže zadržati vlagu

Iako naneta na površinu kože, noćna maska je delotvorna za dublje slojeve kože, posebno kada je u pitanju zadržavanje vlage. Ovo je veoma bitno za sprečavanje boranja kože, jer je poznato da je tome sklona suva koža. Sa starenjem koža se prirodno više isušuje i gubi kolagen, što znači da noćna maska posebno može pomoći starijim osobama.

Kako koristiti noćnu masku za lice

Noćna maska za lice nanosi se isto kao i maska za lice namenjena kratkotrajnoj ishrani kože. Dovoljna je onolika količina maske kolika će formirati tanak film, odnosno sloj na površini kože. Iako će se mnogima činiti da se sa noćnom maskom lako može umazati jastučnica, to nije čest slučaj. Koža ih brzo upija, i one se dugo zadržavaju na površini, koliko god bili nemirni u snu.

Noćnu masku možete nanositi jednom ili dva puta sedmično. Ukoliko je koža izrazito suva i oštećena, ova rutina može se sprovoditi i tri puta sedmično.

Masku za noćnu negu kože nanesite na čistu kožu, najbolje bi bilo vlažnu. Ujutru ćete masku ukloniti umivanjem mlakom vodom, a potom ste spremni za nanošenje dnevne kreme i novi dan sa mekom i blistavom kožom!

Više o blagodetima noćne maske na bazi kolagena saznajte na linku: Prednosti maske za lice na bazi kolagena

Colway Atelomaska

KOLAGEN ATELO MASKA preporuka je COLWAY stručnjaka zbog izuzetnih sastojaka koje sadrži. Među njima prednjači kolagen, i to njegov najčistiji oblik, i najsličniji kolagenu u ljudskom organizmu- riblji kolagen. Ova maska umiruje kožu, omekšava je, posvetljuje, bogato hrani i hidrira. Podmlađivanje je takođe jedna od osobina koje preporučuju KOLAGEN ATELO MASKU za obavezan deo noćne rutine za kožu.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN ATELO MASKA

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *