Čudesni sprej na bazi kolagena lako eliminiše umor sa lica!

Kada koža govori umesto vas – Umorna sam!

Poznato? Pored sna, postoji još jedna gumica za brisanje znakova umora sa lica. Nacrtajte osmeh u rekordnom roku! COLWAY će vam objasniti kako.

Znamo da ste imale dug dan. I da je vrlo izvesno da će sutrašnji biti još duži. Podočnjaci još veći, a koža suva i opuštena, nije grubo reći- beživotna.

Milioni žena svakog jutra vide isti problem u ogledalu. Nezavisno od toga da li vam energiju crpi posao ili kućne obaveze, posledice na koži su iste. To su najčešće suvoća kože, ili suprotno, lučenje previše sebuma, nedostatak elastičnosti, pojava bora, depigmentacija, itd. Sve ukupno ne predstavlja baš najlepšu sliku.

Bilo bi lako da filteri za fotografije izvedu svoju magiju i u realnosti, ali nažalost znamo da to nije moguće.

Vaš filter za sveže lice bi morao biti neka mešavina osvežavajućih sastojaka, i sastojaka koji će i ubuduće sprečiti loše stanje kože. Koji bi to sastojci bili?

Kada se pominje osveženje, pada li vam na pamet išta bolje od vitamina C?

 Teško. Baš zbog svog fenomenalnog uticaja na oporavak ćelija, vitamin C se preporučuje za tretiranje umorne kože koja je izgubila gipkost i sjaj.

Najveća koncentracija ovog vitamina nalazi se u australijskoj šljivi kakadu. Za vas smo je ,,zarobili“ u ĆELIJSKU ATELOVODU COLWAY. Pritiskom na pumpicu oslobađate vojsku antioksidanata koja će vas dugoročno zaštititi od oksidativnog stresa.

Šta još radi COLWAY- ev preparat? Pored infuzije svežine, poklanja vam obilje kolagena! Riblji kolagen koji se nalazi u ĆELIJSKOJ ATELOVODI pokreće mehanizam u dubljim slojevima kože, gde budi elastin, kolagen i hijaluronsku kiselinu, čime se brišu bore i podmlađuje koža. Zvuči dobro, a vremenom još bolje izgleda!

Ovo malo drugačije osveženje možete imati uvek pri ruci. Naprskajte lice dok sedite u kancelariji koja se retko provetrava ili je puna ljudi, dok pešačite i izloženi ste izduvnim gasovima, vetru, česticama prašine i sunčevom zračenju, ili pak dok se pripremate za izlazak, pre nanošenja šminke. Na ovaj način zaštitićete svoju kožu prirodno, i što je veoma važno, trajno. ĆELIJSKA ATELOVODA je instant rešenje za kvalitetnu negu kože u uslovima koje nameće moderan način života. Sa tri tipa kolagena obradovaće vas ujednačenim tenom i svežinom. Zato za nju i kažemo da je najbolja verzija vode!

Za više informacija o proizvodu i poručivanje kliknite na link: ĆELIJSKA ATELOVODA

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *