Najbolja nega kože u četrdesetim

Vaša koža sada je zrela, i zahtevnija. Bore postaju brojnije i dublje, koža manje otporna na oštećenja i nepovoljne vremenske uslove ( vetar, niske temperature, sunčevi zraci, itd.). Hrapavost, depigmentacija, povećan rizik od infekcija, kao i smanjena mikrocirkulacija karakteristke su kože u četrdesetim godinama života.

Promene na koži u četrdesetim godinama života uglavnom su posledica hormonalnih promena, to jest pada estrogena. Pad estrogena uticaće na samnjenu elastičnost i čvrstinu kože, a gubitak koštane mase može dovesti do promene strukture lica ( na primer tzv. upalih očiju) i drugih delova tela. Kako biste povratili izgubljenu energiju kože, sada će vam biti potrebno mnogo intenzivnija nega u odnosu na negu u dvadesetim i tridesetim godinama.

Promene koje možete očekivati su:

  • Suvlja koža;
  • Opuštena koža (posebno oko usana i očiju);
  • Ispucali kapilari;
  • Uočljivije bore;
  • Pojava tamnih mrlja;
  • Česte iritacije;
  • Povećana osetljivost;
  • Promene pigmentacije (koža poprima žuti ton zbog smanjene proizvodnje melanina);
  • Pojava crvenila.

Može vam izgledati kao da su se neke od pomenutih promena dogodile preko noći, ali ukoliko ste u prethodnim decenijama bili odgovorni i sistematični u nezi, ovaj efekat neće biti toliko nagao. Promene jesu drastične, ali nemojte zbog njih posegnuti za radikalnim merama, kao što je na primer botoks. Ne podvrgavajte kožu ovom tretmanu, već koristite KOLAGEN ATELO KREMA MC2 kako biste koži obezbedili efekte slične mezoterapijskom zatezanju bora.

Kako ublažiti promene?

Ukoliko do sada niste bili preterano, a ni uopšte aktivni, pravo je vreme da to promenite! Izbor zdravog načina života je i izbog lepše i zdravije kože. Smanjite unos šećera, povećajte unos vode, vežbajte kako biste ojačali kosti i mišiće, ali i popravili raspoloženje.

Napadnite te bore! Koristite proizvode obogaćene kolagenom. Najbolji izbor bi bio riblji kolagen,jer je ova vrsta najsličnija kolagenu koji se nalazi u našem organizmu. Unosom kolagena zadovoljavate trenutne potrebe kože, ali i podstičete je na proizvodnju sopstvenog kolagena. Najbolji proizvod koji će osvežiti i zategnuti kožu lica je SERUM ATELO KOLAGEN, koji poseduje čak 3 vrste kolagena!

KOLAGEN ATELO KREMA MC2 ima višestruko dejstvo. Eliminiše depigmentaciju kože i bore, uz pomoć tri tipa kolagena podstiče kožu na proizvodnju sopstvenog, hidrira, umiruje rozaceičnu kožu. Pogodna je za svakodnevnu upotrebu i sve tipove kože.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN ATELO KREMA MC2

SERUM ATELO KOLAGEN sadrži tri vrste kolagena (atelokolagen, tropokolagen, prokolagen) zbog kojih je jedinstven na svetu. Dobijate blistavu kožu, obilno hidriranu i zategnutu. Borite se protiv bora kao profesionalac i izgledajte kao da imate barem 10 godina manje!

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: SERUM ATELO KOLAGEN

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *