Najbrži način za oporavak kože od opekotina uz pomoć kolagena

Toplo… vruće… opekotina! Kratak scenario za dugu borbu oporavka kože. Ili ipak ne?

Vruća ringla, uvijač za kosu koji se našao preblizu lica, predugo izležavanje u solarijumu, jurnjava za bronzanim tenom na suncu… Ako je bar jedan od navedenih razloga doveo do opekotine na koži, slučajno ili namerno, sasvim sigurno ste na pravoj adresi da problem ekspresno rešite.

Šta je opekotina?

Opekotina je promena na koži, odnosno povreda kože, nastala kao posledica izloženosti izvorima toplote, odnosno visokim temperaturama ( prekomerno izlaganje sunčevim zracima, kontakt sa vrelim tečnostima i predmetima, itd.). Prema oštećenosti tkiva, tj. ozbiljnosti povrede, opekotine klasifikujemo u opekotine prvog, drugog i trećeg stepena.

Ako boli i crveni, vreme je za reakciju

Bol je opomena da koža pati. Promena boje takođe. Vreme ne možete vratiti, ali koža može biti kao nova, to jest ona stara, ako brzo reagujete. Kod opekotina prvog stepena saniranje možete obaviti sami. Delimično to možete učiniti i kad su opekotine drugog stepena u pitanju, ali je svakako poželjan lekarski pregled. Kod opekotina trećeg stepena hitna medicinska pomoć je neophodna.

Ako ne namažete kožu pogrešićete, a ako je namažete bilo čime, opet ćete pogrešiti. Šta onda učiniti?

Znamo da nije lako znati šta je potrebno koži kad su različite promene u pitanju. Srećom, proizvodi koji u sebi sadrže obilje kvalitetnih sastojaka postaju univerzalno rešenje.

KOLAGEN SERUM SILVER je prva pomoć kod opekotina. Koži hitno treba hidratacija, vraćanje balansa i čvrstine, povlačenje crvenila. Kako posledice ne bi bile trajne i dovele do ožiljaka, bitno je ponavljati tretman. Serum predstavlja hranljivo i umirujuće sredstvo, a to je upravo ono što vam treba nakon bliskog susreta kože sa visokim temperaturama.

Za više informacija i poručivanje proizvoda kliknite na link: KOLAGEN SERUM SILVER

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *