Nega kože ribljim kolagenom u dvadesetim

Koži u dvadesetim nije potreban preterano intenzivan tretman. Međutim, u ovom periodu kožu je neophodno negovati preventivno, da biste opušteno ušli u tridesete.

Nega kože u dvadesetim može biti laka ukoliko nemate akne ili rozaceu, tj. veće probleme sa kožom. Svaka nega u ovim godinama, iako nemate bore ili su gotovo neprimetne, ulog je u budućnost i sigurno će vam se isplatiti.

Početak velikih promena

U ovim godinama se nadate da su sve pubertetske hormonske promene prevaziđene, i da je najgore sa kožom ostalo iza vas. Međutim, pored ostataka puberteta na koži, tj. akni i mitisera, dolazi i do pojave prvih bora. Kombinacija ove dve pojave vas može zbuniti pri odabiru preparata za negu. Koža svakoga od nas se razlikuje, a time i njene potrebe. Izdvajamo najčešće probleme i nudimo univerzalna rešenja.

Akne

Ako mislite da se nakon puberteta smiruje lučenje sebuma, eliminišu mitiseri i da u dvadesete ulazite sa besprekornom kožom, moramo vas razočarati. Poznata i učestala pojava su i dalje akne i mitiseri, koji se javljaju zbog varijacije hormona. Pore su proširene i u njima se i dalje nakupljaju nečistoće. Čišćenje kože je prvo na listi obaveznih aktivnosti u vezi nege kože. Pronađite sredstvo koje je nežno prema koži i koje pored toga što uklanja sve nečistoće ima i umirujuće dejstvo. Naš savet je da koristite KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA i/ili ANTIBAKTERIJSKI KOLAGEN GEL.

Bore

Lučenje sebuma se donekle smanjuje u ovom periodu, što u određenim slučajevima može od masne kože dovesti do kontra problema- suve kože. Upravo je suva koža najpogodnija za nastanak bora. Period u kom počinju da se pojavljuju prve bore ( najpre oko usana i očiju) je nakon dvadeset pete godine života, jer tada dolazi do smanjenja proizvodnje kolagena u koži. Smatra se da se količina kolagena smanjuje za 1% godišnje. Ovaj bitan protein omogućuje koži čvrstinu i elastičnost, i neophodno je nadomestiti ga koži. Počnite već sada, kako biste sačuvale mladalački izgled!

Tamne mrlje

Volite da se sunčate? Vaša koža ne voli. Retko razmišljamo o posledicama koje sunce ima po našu kožu, ali znajte da se ovakvo neodgovorno ponašanje prema koži skupo plaća. Od dvadesetih koža počinje da akumulira naše greške i ispoljava ih kasnije kada je već kasno za preduzimanje akcije. Sitne tamne mrlje mogu biti kratkog daha, ali ima i onih koje ostaju zauvek i mogu biti početak ozbiljnog problema. Takođe, sunčevo zračenje ubrzava gubitak kolagena, čime se ubrzava i starenje. Zaštitite svoju kožu od štetnog sunčevog zračenja preparatima sa zaštitnim faktorom. Savetujemo nanošenje barem 20 minuta pre izlaska napolje.

Nije rano, a ni kasno da reagujete. Veoma je važno imati na umu da će od načina na koji brinete o svojoj koži u dvadesetim zavisiti  koliko brzo će se razviti znaci starenja u kasnijim godinama života.

Najveći fokus bi u ovom periodu trebalo da bude na pripremi i prevenciji. Pokušajte da umanjite stres, jer je dokazana direktna veza između stresa i stanja zdravlja i kože. Temeljno čistite lice, koristite isključivo prirodne preparate i u negu unesite riblji kolagen! Samo pravilnom negom uspećete da sačuvate mladalački izgled kože!

Za efikasno čišćenje kože od šminke, i spoljašnjih nečistoća, uklanjanje viška sebuma i mrtvih ćelija preporučujemo KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA. Koža je u ovim godinama života sklona infekcijama, a losion će je umiriti i dubinski nahraniti.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA

Da li je koži uopšte potrebna nega u njenom najboljem periodu? Naravno da jeste. Predstavljamo vam najbolji način da kožu pripremite za kasnije izazove!

Kako je osnovna karakteristika mlade kože, to jest kože u dvadesetim godinama života vezana za nakupljanje nečistoća u porama i bubuljice i mitisere, najpotrebnije je dobro čišćenje. Pored gore pomenutog sredstva, COLWAY nudi još jedno, u kom su prirodni sastojci izbalansirani kako bi odgovorili na problem osetljive kože. ANTIBAKTERIJSKI KOLAGEN GEL možete koristiti na licu, čak i u predelu očiju, a pogodan je i za primenu na celom telu.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: ANTIBAKTERIJSKI KOLAGEN GEL

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *