Negujte kožu u 50 i 60 godina kao profesionalac, uz COLWAY

Ovo su godine u kojima se sabira sve dobro i loše što ste učinile za svoju kožu. Nikada nije kasno za dobru negu, a mi vam pomažemo da prepoznate onu savršenu. To je svakako nega koja se temelji na preparatima koji sadrže živi riblji kolagen.

Ulaskom u petu deceniju života vaš organizam se suočava sa brojnim promenama čiji je inicijator je menopauza. Promene pogađaju i kožu, i nisu baš pozitivne. To ne znači da se ne mogu ublažiti i usporiti. Šta se to dešava sa našom kožom? Navodimo neke od najčešćih promena koje možete očekivati.

1. Koža postaje tanja

Zašto tanjenje kože može predstavljati veliki problem? Zato što tanja koža lakše može da se opusti, i osetljivija je na negativne spoljne uticaje. Tanja koža može da se javi i kao posledica loših životnih navika, kao što su pušenje, manjak fizičke aktivnosti, nezdrava ishrana, te je sada pravo vreme da promenite stil života. Nikako nemojte zaboraviti i da izlaganje sunčevim zracima utiče na nastanak ovog ne samo estetskog već i zdravstvenog problema. Koristite proizvode za hidrataciju i vraćanje kolagena ćelijama kože. COLWAY savetuje upotrebu KOLAGEN ATELO KREMA MC2.

2. Bore se produbljuju i brže nastaju nove

Ukoliko je vaš ,,prtljag” koji iz tridesetih i četrdesetih unosite u novu deceniju života tek nekoliko sitnih i plitkih linija na koži lica prava ste srećnica, ali pripremite se za produbljivanje istih, i pojavu novih.  Izraženije i učestalije bore posledica su gubitka vlage, kolagena i elastina. Ovu promenu žene retko prihvataju i podvrgavaju se brojnim, često agresivnim tretmanima. Pokušajte da koži na prirodan način vratite izgubljeno. KOLAGEN ATELO KREMA MC2 pruža efekte slične mezoterapijskom tretmanu lica, jer obiluje sastojcima koji brišu bore.

3. Rane sporije zarastaju

Koža je tanja i izgubila je dosta elemenata koji su ključni za njeno samoobnavljanje. Zbog toga se čak i mala spoljašnja oštećenja kože mogu sporo zaceljivati. Rešenje koje nudi COLWAY je više nego savršeno. Živi riblji kolagen u KOLAGEN SERUMU PLATINUM će za kratko vreme regeneristai vašu kožu!

4. Pojavljuju se prošireni kapilari

Ispucali kapilari se češće javljaju kod žena nego kod muškaraca. Ukoliko se pojave na licu, uglavnom su pogođena mesta oko nosa, obrazi i ređe brada, i to kod osoba koje poseduju svetao ten. Sklonost ka proširenim kapilarima može biti genetski određena, ali joj značajno mogu doprineti i prekomerno izlaganje sunčevim zracima i korišćenje određenih lekova. Doskočite ovim nemilim promenama na koži! Koristite KOLAGEN SERUM PLATINUM da pomognete koži da se što pre oporavi.

5. Koža postaje hrapava

Za mekoću koju je koža ranije imala možete zahvaliti kolagenu. Smanjenje ovog proteina u organizmu onemogućava koži da zadržava vlagu, čime se isušuje i postaje naborana i gruba na dodir. Za obilno hidriranje kože rešenje je u kremi KOLAGEN ATELO KREMA MC2.

6. Pojačava se osetljivost

U pedesetim bi trebao da vam se uključi alarm kada su nekvalitetni preparati za negu u pitanju. Ne dozvolite sebi da već osetljivu kožu dodatno ugrozite i izazovete ozbiljna kožna oboljenja! Koža je sada više nego ikada podložna ekcemima, seboreičnim stanjima i infekcijama. Hipoalergijski gel KOLAGEN SERUM PLATINUM pogodan je za upotrebu i na najosetljivijoj koži, i za lečenje svih kožnih oboljenja.

7. Pojavljuju se staračke pege

Staračke fleke, odnosno pege mogu se javiti i u ranijim godinama života. Uglavnom se javljaju na licu, rukama, dekolteu i ramenima, odnosno onim delovima tela koji su najizloženiji sunčevim zracima. Ova promena predstavlja estetski problem, a u izuzetnim slučajevima može biti i zdravstveni. KOLAGEN ATELO KREMA MC2 uspešno vrši depigmentaciju I izjednačava ten.

Gotovo sve navedene promene nastaju zbog gubitka elastina, vlage i kolagena.

Gravitacija čini svoje, i koža se opušta. Bore se udružuju sa pegama, a zarastanje rana je sporije. Koža gubi i mekoću, pored izgubljene elastičnosti. Ove promene nastaju pod uticajem menopauze, koja za većinu žena počinje oko pedesete godine života. Samo u prvih pet godina menopauze izgubićete trećinu kolagena. Ne očajavajte, jer znamo kako ga možete nadoknaditi!

Kako ublažiti promene?

Ono što možete učiniti jeste da se hranite zdravo, budete fizički aktivni i odbacite stare loše navike. Masirajte kožu kako bsite ublažili mikrocirkulaciju i ojačali samu strukturu kože.

Koristite proizvode za negu koji sadrže prirodni kolagen, najbolje riblji kolagen (najsličniji onom u ljudskom organizmu), čija koncentracija u ovim godinama je izuzetno niska.

KOLAGEN ATELO KREMA MC2 je hidratantna krema koja će vratiti koži izgubljenu vlagu, ali i kolagen. Umiriće , ujednačiti ten, zategnuti bore i stimulisati proizvodnju sopstvenog kolagena u ćelijama kože. Nanesite na područje lica, vrata i dekoltea uz nežnu masažu.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN ATELO KREMA MC2

KOLAGEN SERUM PLATINUM u sebi čuva najdragoceniji protein za kožu. Živi riblji kolagen je najsličniji kolagenu u ljudskom organizmu, zbog čega je univerzalni melem. KOLAGEN SERUM PLATINUM je medicinsko i kozmetičko sredstvo, pogodno za sve tipove kože.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN SERUM PLATINUM

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *