Neutrališite štetno zračenje ekrana i pomozite svojim očima uz COLVITA suplement

Da li vam je možda glavna karakteristika poslednje decenije digitalizacija? Obavezno prisustvo bilo kakvog uređaja uz nas, bilo gde i bilo kada? Ekrani su gotovo srasli uz nas i skoro nam je nezamislivo da prođe dan bez barem letimičnog pogleda na neki od njih. Nije novo da zračenje najviše šteti našem vidu? Sigurni smo da nije. A da li ste učinili nešto da makar malo zaštitite svoje oči od neizbežnog zračenja?

Postali smo zavisni o elektronskim uređajima, kako bismo se razvijali profesionalno, a lično uklopili u društvo i njegov ubrzan napredak. U moru ponuđenih ,,prozora u svet” zaboravljamo na one najbitnije- naše oči. Vreme je da promenite fokus. Upotrebom dodataka ishrani znatno možete neutralizovati negativne efekte zračenja ekrana (KOLAGEN KAPSULE COLVITA).

Šta je to što je toliko štetno kod ekrana?

Sunčevo zračenje nam omogućava jasniji vid, i sastoji se od svetlosti više boja (crvena, narandžasta, plava, itd.) čijom kombinacijom nastaje bela svetlost koju vidimo. Jedan tip svetlosti koja se nalazi u sunčevom spektru jeste plava svetlost, isti tip koju emituju i ekrani naših uređaja. Pitate se onda kako zračenje ekrana može biti štetno po vid kad je svetlost iz njega sastavni deo sunčeve svetlosti?

Iako je najveći izvor plave svetlosti sunčeva svetlost, i onaj sa ekrana je mali u poređenju sa njom, zabrinutost budi količina vremena koje provodite ispred ekrana. Blizina ekrana je takođe faktor koji može doprineti oštećenju vida. Da li vas dodatno plaši i rezultat nedavnog istraživanja da dečije oči upijaju više plave svetlosti od očiju odraslih? Trebalo bi.

Uticaj plave svetlosti

 Plava svetlost ima kratku talasnu dužinu i proizvodi veliku količinu energije. Ova izražena moć je negativna po sve delove oka kroz koje prolazi- rožnjaču, sočivo i mrežnjaču, pa čak i po nervne ćelije koje se nalaze iza očne jabučice. Problemi koje koje može izazvati dugotrajno izlaganje oka plavoj svetlosti jesu:

  • Naprezanje očiju;
  • Suvoća oka;
  • Problem sa fokusiranjem;
  • Glavobolja;
  • Oštećenje mrežnjače;
  • Mentalna iscrpljenost i bezvoljnost, itd.

Kako kolagen može pomoći

Kolagen daje novu nadu da se brojni problemi sa vidom mogu značajno ublažiti. Među njima je i problem oštećenja vida usled predugog izlaganja zračenju sa ekrana elektronskih uređaja.

Kolagen je protein koji ima nezamenljivu ulogu u organizmu, i tu je da omogući osnovne gradivne strukture u njemu. Najviše je koncentrisan u dermisu- najdubljem sloju kože, zatim tkivu oka i ligamentima i tetivama. Ova informacija vam već dovoljno govori. Ukoliko kolagen učestvuje u građi oka, najjednostavnije rečeno, a znamo da se smanjuje s godinama i zbog zračenja, šta će i kako održati zdravlje očiju? Odgovor je- kolagen (KOLAGEN KAPSULE COLVITA).

Podatak da ubrzano smanjenje kolagena može biti posledica preteranog izlaganja zračenju ekrana samo je intenzivirao istraživanja na ovom polju i doveo do saznanja da problemi sa vidom koji su ranije bili posledica starosti (glaukom, katarakta, itd.) postaju i problem mlađih ,,digitalizovanih” generacija. Ovakvo ubrzano starenje kolagenskih struktura u oku može prouzrokovati slepilo, tako da je reagovanje na vreme od vitalne važnosti.

Povećanje zaliha kolagena u organizmu biće značajno ne samo za vaše oči već i za celo telo. Rezultati mogu biti uočljivi već za mesec dana. Stoga počnite na vreme!

Najbrži i najlakši način da telu obezbedite kolagen jeste putem suplemenata. Prirodno je uvek i najbolje. Ovim se vodila poljska kompanija COLWAY kada je kreirala svoj moćni suplement na bazi ribljeg kolagena – KOLAGEN KAPSULE COLVITA. Bolji vid, veća otpornost organizma, vitalnost i energija dolaze za kratko vreme uz samo jednu kapsulu dnevno!

Savetuje se istovremena upotreba sa PRIRODNIM VITAMINOM C, radi efikasnije razgradnje kolagena i maksimalne iskorišćenosti svih lekovitih svojstava.

Za više informacija I poručivanje kliknite na link: KOLAGEN KAPSULE COLVITA

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *