Obezbedite nestanak gljivičnih kožnih oboljenja ribljim kolagenom

Hrapava kružna promena na koži ili pod noktom, svrab, osip i bol. Šta vam prvo pada na pamet? Ako je to gljivica, znači da ste se ranije susretali sa ovom kožnom promenom, ili je nažalost sada imate. COLWAY vas rešava ubeđenja da se ova tako česta kožna promena teško uklanja. Pružamo osnovne informacije i konkretna rešenja.

Gljivična infekcija, poznata i kao kožna gljivica ili samo gljivica, visoko je zarazna infekcija, što znači da se prenosi prilikom bliskog kontakta sa drugom osobom. Iako ovo izmenjeno stanje kože nije ozbiljno, nije ni omiljeno.

Gljivica izaziva svrab, ljuštenje kože, pa čak i bol, dok sam pogled na deo zahvaćen njom izaziva negativnu reakciju. Kao što je napomenuto, gljivična infekcija nije opasna po zdravlje, ali je ključno lečiti zahvaćeno područje, jer u suprotnom može doći do širenja po celom telu i dovesti do drugih komplikacija. Lečenje je takođe bitno i zbog sprečavanja prenosa na druge ljude.

Mogući uzroci

Postoje različite vrste gljivica koje mogu zahvatiti određeni deo tela. Ipak, skoro svim odgovaraju slični uslovi za nastanak i razvoj. To su topla i vlažna okruženja. Bazen, teretana, javni tuš, svlačionica itd., uobičajeno su uzgajalište gljivica, te bi stoga trebalo posebno voditi računa pri upotrebi istih. Osobe koje se bave sportom su često pogođene nastankom gljivičnih infekcija, i to na stopalima, zbog znoja i nemogućnosti da koža diše.

Gljivične infekcije mogu biti izazvane i mikroskopskim gljivicama koje žive na mrtvim ćelijama kože, kose i noktiju. Pomenute gljivice na mrtvim ćelijama normalno žive na našim telima, ali njihov preveliki rast može biti prouzrokovan promenama okruženja. Na primer, ovo se može desiti leti, kada nabori kože postanu vlažniji i topliji nego inače. To omogućava bujanje gljivica i osip.

Kako povećavate rizik za nastanak gljivica

Pored vlažnog i toplog okruženja i neadekvatne higijene, gljivice se mogu razviti ukoliko:

– koristite steroide ili antibiotike;

– imate višak kilograma;

– patite od dijabetesa;

– postoji infekcija kože, ili je postojala u prošlosti;

– imate izuzetno slab imuni sistem.

Simptomi

Gljivičnu infekciju je lako prepoznati, jer se na zahvaćenom području menja tekstura kože, njena boja, i dolazi do svraba ili bola. Često se gljivična infekcija javlja kao hrapava pukotina na površini kože, koja ponekad može i krvariti. Dobar opis gljivične kožne infekcije bi bio i da ona izgleda kao mali kružni flaster, ali pored ovog najčešćeg oblika, gljivične infekcije mogu imati i nepravilan oblik.

Osobe koje nisu zalečile gljivičnu infekciju primetiće tamnu boju kože i šire područje zahvaćeno grubom i ljuspavom kožom. Ukoliko ogrebete ovu površinu, rezultat može biti odatna infekcija okolne zdrave kože. Da biste sprečili dodatnu infekciju, ali i eliminisali postojeću gljivicu na koži, koristite preparat na prirodnoj bazi, sa visokom regenerativnom moći. Naša preporuka je KOLAGEN SERUM SILVER.

Lečenje

Gljivice se nalaze svuda oko nas te ih je zbog toga teško izbeći. Kritični su oni delovi tela koji su više izloženi toploti i vlazi, te je od ključne važnosti održavati kožu u suvom i čistom stanju. Izbegavajte kontakte sa osobama koje imaju gljivičnu infekciju, hodanje bosim stopalima po svlačionici, oko bazena, itd., preusku obuću i odeću.

Lečenje kožne gljivične infekcije ne mora biti onakvo kakvo vam je često predstavljeno- dugo i teško. Naravno, ono zavisi od stadijuma infekcije, ali neće vam biti teško da budete uporni ukoliko uz sebe imate dobar preparat (KOLAGEN SERUM SILVER). Pored sredstva koje ćete nanositi na kožu, poželjno je da ojačate svoj imunitet. Najbrži i najefikasniji način da to učinite jeste korišćenjem prirodnih suplemenata (KOLAGEN KAPSULE COLVITA i PRIRODNI VITAMIN C).

KOLAGEN SERUM SILVER je univerzalno rešenje za brojne estetske i medicinske probleme. Na podugačkom spisku kožnih promena koje eliminiše nalaze se i gljivične infekcije. Staklena boca u sebi sadrži živi riblji kolagen, koji leči, regeneriše i podmlađuje. Pored ovog COLWAY proizvoda, biće vam potrebno samo malo vremena kako biste se rešili upornih gljivica.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN SERUM SILVER


KOLAGEN KAPSULE COLVITA imaju važan zadatak- da ojačaju imunitet. I uvek ga uspešno reše! Neće zanemariti nijednu ćeliju vašeg tela pri procesu podmlađivanja. Jedinstvenost ovog proizvoda ogleda se u tome što u sebi sadrži visok procenat ribljeg kolagena, koji je za razliku od drugih proizvoda na tržištu liofiliziran a ne hidroliziran.

Uz KOLAGEN KAPSULE COLVITA kapsule savetujemo upotrebu PRIRODNOG VITAMINA C, jer najbolje sintetiše kolagen u organizmu. Uz samo jednu kapsulu dnevno osiguraćete optimalnu dozu vitamina C i tako sprečiti infekcije.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN KAPSULE COLVITA

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *