Pobedite najčešća kožna oboljenja uz živi riblji kolagen

Jedan pogled na kožu i već saznajemo dosta toga o zdravlju osobe. Da li Vas pogled na Vašu kožu uplaši ili samo oneraspoloži?

Znate da niko nema savršenu kožu, i da čak i oni čija tako izgleda verovatno smatraju da stanje nije zadovoljavajuće. Kako bismo Vam pomogli da ,,dešifrujete” promene na svojoj koži, i krenete u kontranapad, opisali smo najčešća oboljenja najvećeg ljudskog organa- kože.

Atopijski dermatitis ili ekcem

Ekcem je zapaljenska kožna bolest. Simptomi su isušena, crvena koža koja izaziva svrab, ljušti se  i ima mrlje. Na područjima zahvaćenim atopijskim dermatitsom može doći i do gubitka kose. Naša preporuka za lečenje ovog kožnog oboljenja jeste KOLAGEN SERUM SILVER.

Akne

Primera ovog kožnog oboljenja ima skoro svuda oko Vas. Možda čak i u Vašem ogledalu. Ovo je jedno od najčešćih i najupornijih kožnih oboljenja. Nastaje zbog nakupljanja nečistoće u porama. Akne se obično nalaze na licu, leđima, vratu i ramenima. Ukoliko se pravilno ne leče, mogu ostaviti trajne ožiljke na koži. KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA uspešno uklanja sve nečistoće sa kože, i ostavlja je dovoljno hidriranom.

Rozacea

Sam naziv ovog kožnog oboljenja može Vam odgovoriti na pitanje kako obolela koža izgleda. Crvene je boje, i na delovima tela koji su njome zahvaćeni javljaju se sitne izbočine. Spada u grupu hroničnih bolesti koja prolazi kroz različite cikluse. Osetljivost ovakve kože je visoka, a stanje se dodatno može pogoršati konzumiranjem začinjene hrane, alkohola, i povećanim stresom. Preporučujemo nanošenje KOLAGEN SERUM PLATINUM, koji može efikasno pomoći pri lečenju ovog oboljenja.

Psorijaza

Psorijaza je hronično kožno oboljenje, i smatra se i autoimunom bolešću. Koža ima mrlje koje se ljušte, sive ili crvene boje i dosta su bolne. Obično zahvata kožu na laktovima kolenima, vlasištu, donjem delu leđa. KOLAGEN SERUM PLATINUM je i u ovom slučaju sredstvo koje pomaže pri umanjenju promena na koži izazvanih psorijazom.

Herpes

Herpes je upaljena, bolna izbočina (mehur) na koži, ispunjena tečnošću, uglavnom locirana u blizini usana. Pojavi herpesa prethodi trnjenje mesta na kom će se pojaviti, a pojava može biti praćena blagim simptomima karakteristčnim za pojavu gripa, na primer malaksalost tela, povišena temperatura, itd. Herpes možete tretirati COLWAY proizvodima: KOLAGEN SERUM SILVER i KOLAGEN SERUM PLATINUM.

Keratoze

Promene na koži, braon ili žućkaste boje, koje su hrapave na dodir nazivamo keratoze. Najčešće se javljaju kod osoba starijih od 50 godina, i osoba koje su prečesto izložene sunčevim zracima, u predelu lica, grudi i leđa. Mogu biti veoma bolne, i praćene svrabom i preosetljivošću. KOLAGEN SERUM SILVER i KOLAGEN SERUM PLATINUM uspešno oporavljaju kožu koja je oštećena keratozama.

Nažalost, broj kožnih oboljenja nije mali, a zbog nepravilne nege i načina života njihov napredak je ubrzan. Javljaju se kod osoba svih uzrasta. Za par izdvojenih u tekstu iznad, ali i za brojna druga kožna oboljenja, jedno od najefikasnijih sredstava jeste prirodni riblji kolagen. Kolagen ima moć prodiranja u dublje slojeve kože i podsticanje njenog samoobnavljanja. Nezavisno od stadijuma određenog kožnog oboljenja, kolagen  može u izuzetno pomoći pri lečenju.

Za čišćenje kože od šminke i drugih nečistoća, koristite KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA. Ovaj losion je nesvakidašnji, jer ne samo da čisti kožu, već je dubinski hrani i hidrira. Obogaćen je česticama koloidnog zlata i ribljim kolagenom, nezamenljivim u podmlađivanju kože.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA

Za sva kožna oboljenja savetujemo upotrebu KOLAGEN SERUM PLATINUM. U staklenoj bočici sačuvana su skoro magijska svojstva živog ribljeg kolagena. Ovaj protein će doslovno preporoditi kožu, jer ima veliku moć apsorpcije i najsličniji je kolagenu koji se nalazi u ljudskom organizmu.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN SERUM PLATINUM

Ništa manje moćan od gore pomenutog seruma jeste i KOLAGEN SERUM SILVER. Ponovo živi riblji kolagen primenjuje svoju magiju u dubljim slojevima kože. Lečenje kožnih oboljenja njegova je specijalnost. Može se koristiti i kao vodeni rastvor.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN SERUM SILVER

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *