Saveti stručnjaka

Iako mislite kako znate sve o svojoj koži uvek možete saznati nešto novo. Predstavljamo neke činjenice o koži, kao i univerzalni sastojak kojim je možete negovati- riblji kolagen!
Ogromnu pažnju usmeravamo na podmlađivanje kože lica. Kada je vreme da odaberete odgovarajuće proizvode bivate zbunjeni pred prevelikim izborom. Predstavljamo osnovne sastojke antiejdžing nege, i dobru vest- nalaze se u COLWAY proizvodima!
Svi znamo štetne efekte alkohola. Od pospanosti pa sve do dehidratacije, glavobolje i mučnine. Ali da li ste se ikada zapitali kako on utiče na kožu? COLWAY nudi neutralizaciju štetnih efekata alkohola uz samo par efikasnih proizvoda.
Nekada doživljavano kao pokazatelj dobrog zdravlja, a danas nepoželjno, crvenilo na licu može biti simptom osetljive kože, kožnog oboljenja ili samo estetski problem. Najbolja nega je apsolutno neophodna. Ali je i blizu vas. Birajte COLWAY!
Bez obzira na to da li lečite postojeći zdravstveni problem štitne žlezde ili sprečavate njegov razvitak, riblji kolagen može biti deo vaše strategije. Nadomestite ga organizmu na pravi način.
Koža meka kao svila zvuči tako bajkovito. Ne mora samo da zvuči, jer je protein svile jedan od specijalnih sastojaka SERUMA ATELO KOLAGEN. Upoznajte sve prednosti ove ekskluzivne kozmetičke sirovine uz COLWAY!
Paradentoza je često oboljenje zubnog tkiva koje, ukoliko se na vreme ne leči, može dovesti do gubitka zuba. Sluzokoža usne duplje jako je osetljiva i zbog toga bi trebalo pružiti joj posebnu negu. COLWAY je rešenje pronašao u lekovitom ribljem kolagenu.
Ne, ne stare sve ćelije istom brzinom. Svima nama je u interesu da se uspori vreme, naročito kada je koža u pitanju. COLWAY otkriva uz pomoć kog proteina vraća kazaljke unazad.
Gora opcija od procvetalih krajeva sigurno je istanjena i lomljiva dlaka. Kako procvetali krajevi pogađaju samo kraj dlake, a tanjenje se može javiti na bilo kojem njenom delu, šišanje ne predstavlja rešenje. Zato reagujte ranije, na najbolji način!
Uravnoteženje pH vrednosti kože jedan je od preduslova njenog zdravlja. Riblji kolagen je prirodan protein koji bezbedno dovodi u balans pH vrednost nezavisno od tipa i stanja kože.