Saveti stručnjaka

Maska za lice, ukoliko je kvalitetna, pružiće koži ono što ostali preparati koje koristite ne mogu. Zamislite tek kad bi se u njoj nalazio još i protein lepote- kolagen, kakvu kožu biste očekivali? Za poboljšanje kvaliteta kože lica odlučite se za KOLAGEN ATELO MASKU, a u daljem tekstu saznajte šta je to što je čini boljom i drugačijom od drugih.
Cink oksid - Kako cink uspešno leči problematičnu kožu
Aktivni sastojak cink PCA može biti vaš najbolji saveznik ukoliko želite da stanete na put masnoj koži, aknama i mitiserima. Saznajte kako cink deluje na problematičnu kožu, i u kom COLWAY proizvodu ga možete naći.
Osoba nanosi kremu na dermatitis
Dermatitis je često, ali srećom nezarazno kožno oboljenje zbog kog koža postaje suva, natečena i upaljena. Uzroci se razlikuju u zavisnosti od vrste dermatitisa. COLWAY stručnjaci pomažu da prvo prepoznate oblik dermatitisa, a potom kako da ublažite simptome uz kvalitetan proizvod na bazi ribljeg kolagena.
Slika kože sa cističnim aknama
Kako smanjiti rizik od nastanka akni, ili kako poboljšati trenutno stanje? Najzdraviji način je promena ishrane i dodaci ishrani u vidu prirodnih suplemenata. Za još jedan korak ispred tu je i riblji kolagen. Sledite savete COLWAY stručnjaka.
Osoba dodiruje kožu lica sa ekcemom
Ekcem je jedno od najupornijih kožnih oboljenja protiv kog se možete boriti uz pomoć prirodnih lekova koje možda već imate u kući, i ribljeg kolagena, moćnog regenerativnog proteina.
Pripremanje smutija u blenderu
Čišćenje organizma do sada je dalo mnoge dobre rezultate, ali je potrebno njegovo oprezno sprovođenje. Kako telo ne biste lišili neophodnih nutrijenata, COLWAY nudi moćni dodatak ishrani, u kom ćete pronaći sve što je potrebno za podizanje energije i održavanje zdravlja.
Slika ispucalih usana
Ispucale usne su čest estetski problem i niste ga baš tako brzo rešavali. Do sada. Upoznajte se sa sredstvom koje ima visoku regenerativnu moć i vraća usnama mekoću za veoma kratko vreme.
Ružine latice
Osobine koje poseduje Damask ruža veoma su korisne za kožu. Uključivanje ulja od ove biljke u svakodnevnu rutinu nege kože može vas rešiti akni, iritacija i crvenila, kao i produbljivanja bora. Biće jednostavno uz samo jedan COLWAY proizvod.
Žena sa aknama na licu
Ne postoji period života u kom ćete se zauvek otarasiti akni. Zbog načina života sve je manja verovatnoća da će se to desiti čim prođe pubertet i zato vam otkrivamo uzroke nastanka akni i način da ih se otarasite.
Žena nanosi kremu na suvu kožu lica
U većini slučajeva suva koža ne predstavlja nerešiv problem već samo neprijatnost ukoliko je prate svrab i peckanje. Upoznajemo vas za najčešćim razlozima zbog kojih je vaša koža izgubila neophodnu vlagu i COLWAY proizvodima uz koje je možete zadržati.