Saveti stručnjaka

Veliki procenat populacije barem jednom u životu iskusi problem gljivične infekcije stopala. Ukoliko se trenutno borite protiv ovog upornog neprijatelja, saznajte kako da uz pomoć ribljeg kolagena ubedljivo pobedite.
Tvrda voda nije štetna po zdravlje, ali može uticati na izgled kože i kose. Postoji način da neutralizujete njene negativne efekte po kožu glave i kosu, a nudi ga prirodna COLWAY kozmetika.
Devojka uzima lekove i drzi casu vode
Za folnu kiselinu su sigurno čule buduće majke, ali ona je bitna za sve nas kako bi organizam pravilno funkcionisao. Saznajte važnost folne kiseline i kako da je uz pomoć COLWAY suplementa na potpuno prirodan način obezbedite svom telu.
Teske i ostecene noge
Otečene noge ne samo da ne izgledaju lepo, već podrazumevaju neprijatan osećaj težine, a u nekim slučajevima i bol. Kako biste upoznali uzročnike svog problema, ali i načine za rešenje, poslušajte savete COLWAY stručnjaka.
Maska za lice
Maska za lice, ukoliko je kvalitetna, pružiće koži ono što ostali preparati koje koristite ne mogu. Zamislite tek kad bi se u njoj nalazio još i protein lepote- kolagen, kakvu kožu biste očekivali? Za poboljšanje kvaliteta kože lica odlučite se za KOLAGEN ATELO MASKU, a u daljem tekstu saznajte šta je to što je čini boljom i drugačijom od drugih.
Cink oksid - Kako cink uspešno leči problematičnu kožu
Aktivni sastojak cink PCA može biti vaš najbolji saveznik ukoliko želite da stanete na put masnoj koži, aknama i mitiserima. Saznajte kako cink deluje na problematičnu kožu, i u kom COLWAY proizvodu ga možete naći.
Osoba nanosi kremu na dermatitis
Dermatitis je često, ali srećom nezarazno kožno oboljenje zbog kog koža postaje suva, natečena i upaljena. Uzroci se razlikuju u zavisnosti od vrste dermatitisa. COLWAY stručnjaci pomažu da prvo prepoznate oblik dermatitisa, a potom kako da ublažite simptome uz kvalitetan proizvod na bazi ribljeg kolagena.
Slika kože sa cističnim aknama
Kako smanjiti rizik od nastanka akni, ili kako poboljšati trenutno stanje? Najzdraviji način je promena ishrane i dodaci ishrani u vidu prirodnih suplemenata. Za još jedan korak ispred tu je i riblji kolagen. Sledite savete COLWAY stručnjaka.
Osoba dodiruje kožu lica sa ekcemom
Ekcem je jedno od najupornijih kožnih oboljenja protiv kog se možete boriti uz pomoć prirodnih lekova koje možda već imate u kući, i ribljeg kolagena, moćnog regenerativnog proteina.
Pripremanje smutija u blenderu
Čišćenje organizma do sada je dalo mnoge dobre rezultate, ali je potrebno njegovo oprezno sprovođenje. Kako telo ne biste lišili neophodnih nutrijenata, COLWAY nudi moćni dodatak ishrani, u kom ćete pronaći sve što je potrebno za podizanje energije i održavanje zdravlja.