Saveti stručnjaka

Čišćenje organizma do sada je dalo mnoge dobre rezultate, ali je potrebno njegovo oprezno sprovođenje. Kako telo ne biste lišili neophodnih nutrijenata, COLWAY nudi moćni dodatak ishrani, u kom ćete pronaći sve što je potrebno za podizanje energije i održavanje zdravlja.
Ispucale usne su čest estetski problem i niste ga baš tako brzo rešavali. Do sada. Upoznajte se sa sredstvom koje ima visoku regenerativnu moć i vraća usnama mekoću za veoma kratko vreme.
Osobine koje poseduje Damask ruža veoma su korisne za kožu. Uključivanje ulja od ove biljke u svakodnevnu rutinu nege kože može vas rešiti akni, iritacija i crvenila, kao i produbljivanja bora. Biće jednostavno uz samo jedan COLWAY proizvod.
Ne postoji period života u kom ćete se zauvek otarasiti akni. Zbog načina života sve je manja verovatnoća da će se to desiti čim prođe pubertet i zato vam otkrivamo uzroke nastanka akni i način da ih se otarasite.
Žena nanosi kremu na suvu kožu lica
U većini slučajeva suva koža ne predstavlja nerešiv problem već samo neprijatnost ukoliko je prate svrab i peckanje. Upoznajemo vas za najčešćim razlozima zbog kojih je vaša koža izgubila neophodnu vlagu i COLWAY proizvodima uz koje je možete zadržati.
Čovek sipa sredstvo za pranje veša u mašinu
Sredstva za pranje veša su brojna i uglavnom poprilično koncentrovana, što znači i teška za ispiranje i agresivna prema koži. Ukoliko se već niste susreli sa problemom osipa na koži kojeg izazivaju, vreme je da naučite kako da ga prepoznate i da na vreme reagujete.
Žena leži na krevetu pored laptopa
Sa novim načinom rada od kuće stekli smo i nove navike. Jedna od njih je da se više izležavamo i da smo radni, pa i trpezarisjki sto zamenili krevetom. Kako ova nova navika može uticati na vašu kožu, i kako da umanjite njene štetne posledice, savetuju COLWAY stručnjaci.
Istanjeni i problematični nokti na rukama
Nokti izgledaju prelepo sa gel lakom, ali to se ne može reći i za njihov izgled nakon uklanjanja laka. Saznajte kako da sami, u što kraćem roku sanirate načinjenu štetu.
Kašike sa kristalima šećera
Smanjiti unos šećera je nešto što bi što pre trebalo da učinite za svoje zdravlje ali i kožu. Njegov uticaj na izgled kože je veliki, loš i trajan. Saznajte u nastavku detalje, i potrudite se da šećer eliminišete iz ishrane već danas.
Žena testira elastičnost kože lica
Tanka koža je problem uglavnom u poznijim godinama, ali se može javiti i ranije, zbog loših životnih navika. Poboljšati kvalitet tanke kože je moguće, a od COLWAY stručnjaka saznajte i kako.