Saveti stručnjaka

Čuli ste za kolagen i njegovo blagotvorno dejstvo po organizam, ali niste sigurni kada bi bilo najbolje da počnete sa nadoknadom ovog bitnog proteina? Odgovor, kao i načini na koje možete organizmu obezbediti kolagen su pred vama.
Posledica neprospavane noći biće u rekordnom roku izbrisana sa vašeg lepog lica, uz magičnu moć tri vrste kolagena.
Zaboravite na tvrdnju da samo hemijski tretmani mogu preporoditi kožu. Budite najbolji kozmetičar sami sebi. Lako je kad imate moćan alat uz sebe. Predstavljamo vam KOLAGEN ATELO KREMU MC2!
Suvenir koji ste doneli sa letovanja ne mora kvariti vaš odraz u ogledalu. Izbledite fleke od sunca na licu, i osvežite ten u rekordnom roku!
Potpise skorijih povreda na koži možete obrisati, a starih pravilno negovati najefikasnijim sastojkom- poljskim kolagenom! Verujte kao i do sada COLWAY kozmetici.
Leto je možda najzahtevnije godišnje doba kada je nega kože u pitanju. Iz borbe sa brojnim štetnim faktorima izađite kao pobednik! Jednostavno uz prirodnu COLWAY kozmetiku.
Pogled na proširene vene stvara nelagodnost, a u zavisnosti od stadijuma do kog se problem razvio može i otežati život. Ne dozvolite da se ovo dogodi, koristite COLWAY preparate!
Otarasile ste se dlačica ali ne i crvenila i pretnje od urastanja? Za smirenje upaljene kože i prevenciju problema, COLWAY nudi svoj najjači adut- riblji kolagen!
Saveznik u dobijanju bronzane boje, astaksantin priprema organizam i za mnoge druge izazove. Budite spremni za leto zahvaljujući COLWAY suplementu!
Kada imate masnu kosu imate i veliku brigu. Teško je stalno imati dobru frizuru, a i samopouzdanje. COLWAY stručnjaci su došli do revolucionarnog otkrića, koje nesebično dele sa vama.