Saveti stručnjaka

Mnoge od nas nisu sigurne šta podrazumeva dobra nega kože. Menjale bi postojeću rutinu, ili bi se istinski posvetile utemeljenju jer je nisu ni imale. Bilo koji slučaj da je u pitanju, COLWAY stručnjaci nude osnove dobre nege kože
Često nas mrzi da čekamo i do pola sata kako bi maska na licu pružila koži najbolje od sebe, pa da legnemo u krevet. Srećom, postoji noćna maska koju slobodno možete ostaviti tokom noći, i podariti koži intenzivnu hidrataciju i ishranu. Upoznajte čudesnu KOLAGEN ATELO MASKU.
Koža ispod očiju ima tendenciju tanjenja tokom vremena, i pojačanja osetljivosti. Problem sa kojim se skoro svi susrećemo rešiv je uz odabrane prirodne sastojke i jednostavnu dnevnu i noćnu rutinu.
Klice heljde
Heljda je biljka koja je odavno osvojila sve one koji vode računa o zdravlju. Ukoliko još niste među njima, saznajte kako Vam klice ove čudesne biljke mogu promeniti život i počnite sa unosom na najlakši mogući način, putem COLWAY suplementa.
Starija žena dodiruje lice sa osmehom
Vitamin E ima brojne prednosti po naše zdravlje. Da bismo ih na najbolji način iskoristili, potrebno je da ih prvo upoznamo. COLWAY stručnjaci nam predočavaju zašto bi trebalo da u ishrani i kozmetičkim proizvodima koje koristimo bude prisutan moćni vitamin E.
Krema na ženskoj ruci
Korišćenje preparata koji sadrže lecitin doneće brojne prednosti Vašoj koži, nezavisno od tipa kom pripada. Potpuno prirodan sastojak bogato hrani, štiti i hidrira kožu. Upoznajte ga bolje, a potražite u COLWAY proizvodima.
Žena nanosi kremu na suvu kožu lakta
Koža na pojedinim delovima tela može biti izrazito suva duži vremenski period. Laktovi su jedno od tih područja. Uzroci su brojni, ali rešenja ne moraju biti. U par koraka i uz jedno COLWAY sredstvo nahranite i hidrirajte kožu laktova.
Ruka skida opalu kosu sa četke
Našem telu neophodno je obilje vitamina i minerala kako bi pravilno funkcionisalo. Lako je moguće da neke od njih ne unosimo u dovoljnoj meri. Posledica toga može biti opadanje kose. Kako sprečiti ovu pojavu, ili je lečiti, saznajte od COLWAY stručnjaka.
Reumatoidni artritis
Reumatoidni artritis nije samo bolest zglobova, već može negativno uticati na ceo organizam. Upravo zbog toga je veoma bitno držati je pod kontrolom. Veliki saveznik u ovom poduhvatu biće Vam COLWAY-ev suplement na bazi ribljeg kolagena.
Slika negovanih ruku
Nežna koža ruku pre svakog dela tela pokazuje koliko je zaista naša koža stara i kako je negujemo. Istovremeno je i deo tela koji se najčešće zanemaruje u nezi. Srećom, postoje načini da ispravite ovu grešku. Predstavljaju ih COLWAY stručnjaci.