Saveti stručnjaka

Nežna koža ruku pre svakog dela tela pokazuje koliko je zaista naša koža stara i kako je negujemo. Istovremeno je i deo tela koji se najčešće zanemaruje u nezi. Srećom, postoje načini da ispravite ovu grešku. Predstavljaju ih COLWAY stručnjaci.
Vaša rutina nege kože često podrazumeva samo lice, dok je vrat nepravedno zapostavljen. Znaci starenja neće zaobići područje vrata, i zato bi trebalo da ga negujete u jednakoj meri koliko negujete i lice. COLWAY stručnjaci Vam objašnjavaju kako.
Promena vremena i te kako utiče na Vašu kožu. Nakon sparnog leta i smanjene vlažnosti koža biva suočena sa potpuno suprotnim uslovima sredine. Pripremite je za njih uz prirodne proizvode na bazi ribljeg kolagena!
Ispucala koža oko brade i usana
Suva koža oko usta i brade je uobičajen problem koji može biti praćen crvenilom i svrabom. Iako je uzrok najčešće način života, suvoću može izazvati i loš režim nege kože. Okrenite situaciju u svoju korist, uz proizvode na bazi moćnog ribljeg kolagena.
Žena sa dugom kosom na plaži
Možda mi obožavamo more, ali naša kosa baš i ne. Kosi ne pogoduje so iz morske vode jer je veoma isušuje. Samo ispiranje nije dovoljno, ali zato COLWAY stručnjaci nude proizvode na bazi kolagena i savete koji će biti i više nego dovoljni!
Koža na ruci
Naša koža sačinjena je iz više slojeva. Onaj na samoj površini, u direktnom kontaktu sa spoljašnjom sredinom je tzv. kožna barijera i predstavlja prvu liniju odbrane od štetnih uticaja. Naučite sve o njoj i kako da je dodatno ojačate ribljim kolagenom.
Reč stres napisana crvenom bojicom na beloj pozadini
Uticaj stresa na nastanak i razvoj ekcema je popriličan. Ukoliko do sada niste znali ovu činjenicu pravo je vreme da se upoznate sa posledicama stresa po kožu i načinom na koji ga možete neutralisati. COLWAY preparati na bazi ribljeg kolagena i saveti za smanjenje stresa čekaju primenu.
Slika žene koja stoji na plaži
Iako je leto omiljeno godišnje doba sa sobom donosi niz problema za kožu nogu. Kako da ih rešite i budete zadovoljne izgledom svojih glavnih atributa, otkrivamo uz pomoć COLWAY stručnjaka i proizvoda na bazi ribljeg kolagena.
Slika prepolovljenih gorkih pomorandži
Uloga koju gorka pomorandža ima po zdravlje je veoma bitna, a ukoliko je vaš cilj eliminisanje toksina i masti onda je pravi izbor suplement koji je sadrži. Karakteristike ove moćne biljke, i u kom suplementu ih možete najbolje iskoristiti saznajte u nastavku.
Žena sa osipom na koži se češe
Kandida je uporna gljivica koja može zahvatiti i kožu, što inicira poseban pristup nezi. Za lečenje ovog stanja potreban je preparat koji će sprečiti dalji razvoj gljivične infekcije, ali biti i nežan prema koži. Poželjan sastojak takvog preparata je riblji kolagen. Saznajte i zašto.