Saznajte kako kolagenom sprečiti štetu koju nanosi šminka

Ako ste žena koja nikada nije koristila šminku, zašto uopšte čitate ovaj tekst?

Šalu  na stranu, tema je ozbiijna i tiče se svake žene,  jer jako je mali broj, skoro zanemarljiv, onih koje nikada nisu koristile šminku. Mi bismo vam najradije rekli da vam nije ni potrebna, ali takvih priča ste se naslušale, ubeđene da koža nikada ne može biti dovoljno lepa. Mi samo smatramo da i ne može, sve dok je ulepšavate šminkom, a ne kvalitetnim proizvodima za negu.

 Vreme u kom je bitan savršen izgled na svakoj fotografiji za društvene mreže stvara pritisak da nesavršenosti prekrijete šminkom i u svakom trenutku izgledate najbolje. Nanošenje šminke svakodnevno dovodi do štetnih pojava na koži.

Samo neke od njih navedene su u nastavku.

Akne

Najpoznatija negativna posledica upotrebe šminke. Ovo nije novi podatak za vas, zar ne? Nanošenjem šminke žapušavate pore, koje su sigurno već pune nečistoća. To dovodi i do nastanka mitisera. Obavezno čistite svoje lice blagim i umirujućim proizvodima koji neće isušiti niti iritirati kožu.Ukoliko su obogaćeni vitaminima i prirodnim kolagenom to će biti pun pogodak! Odlično sredstvo koje ispunjava navedene uslove je KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA.

Alergije

Hemikalije kojima je šminka nažalost bogata mogu izazvati iritacije kože, bolne osipe i poremećaj njenog balansa. U zavisnosti od proizvoda, u manjoj ili većoj meri mogu dovesti i do ozbiljnih kožnih oboljenja. Ponovo napominjemo da je izuzetno važno pronaći preparat koji je pogodan za osetljivu kožu i sadrži prirodne sastojke (KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA ).

Infekcije oka

Jedna od omiljenih vrsta šminke je ona za oči. Upravo u području oko očiju koža je najosetljivija i najtanja. Šminka koju nanosite može često i lako dopreti do oka, uzrokujući iritaciju, i opadanje trepavica. Temeljno očistite šminku preparatima koji uklanja čak i vodootpornu, i blag je prema koži. KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA pogoduje uklanjanju šminke u osetljivom području oko očiju.

Ubrzano starenje kože

Dok šminkom pokušavate da prikrijete čak i sitne nedostatke kože, dugotrajni efekti mogu biti kontraproduktivni. Brojne hemikalije koje se nalaze u šminki nanose trajnu štetu koži. Dovode do ranijeg nastanka bora, isušivanja kože i nastanka mrlja. Nakon skinute šminke, nanesite na lice kremu bogatu hranljivim sastojcima. Ona će umiriti kožu i hidrirati, a blagom masažom lica podstaći ćete mikrocirkulaciju i preduprediti nastanak bora. COLWAY preporuka je čudesna KOLAGEN ATELO KREMA MC2 sa čak 3 tipa kolagena!

Promena boje kože

Još jedna posledica upotrebe šminke na koju zaboravljate čim dođe leto i pohrlite na sunčanje. Promena boje kože odvija se i bez uticaja sunčevog zračenja, ali ono znatno pojačava negativne efekte. Razlog leži u proizvodima lošeg kvaliteta, koji izbeljuju ili potamnjuju kožu i čiji efekti se ne moraju odmah primetiti, ali mogu biti trajni. Crvenilo je takođe jedna od nepoželjnih promena na koži. Umirujuća sredstva za negu kože na prirodnoj bazi pomažu u rešavanju problema depigmentacije i osetljivosti (KOLAGEN ATELO KREMA MC2).

Isušivanje ili mašćenje kože

Koža koja je već problematična može to postati još više ukoliko se koristi šminka koja ne odgovara određenom tipu kože i nije prirodnog porekla. Osobe sa suvom kožom mogu tako izazvati ljuštenje kože i ubrzati pojavu bora. Osobe koje imaju masnu kožu čestom upotrebom šminke mogu dodatno zapušiti pore i dovesti do infekcija. Kada je kombinovani tip kože u pitanju stvar se dodatno komplikuje i šminka je nešto što bi trebalo izbegavati koliko god je to moguće. Pravilno čišćenje i vlaženje kože uspešno se suprotstavljaju navedenim problemima. Koristite KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA kako biste pripremili lice za šminku, ali i kako biste je uklonili.

COLWAY za temeljno i dubinsko čišćenje lica preporučuje KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA. Vraća koži balans i idealan je za sve tipove kože i upotrebu više puta dnevno.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN ATELO LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA

Kako biste bili uvek korak ispred bora, tu je poljska formula mladosti- KOLAGEN ATELO KREMA MC2! Krema koja je bogata ribljim kolagenom nesebično koži daruje apsolutno sve što joj je potrebno.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: KOLAGEN ATELO KREMA MC2

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *