Voće i COLWAY suplementi koji će preporoditi vašu kožu

Naša koža je žrtva lošeg načina života i nezdrave ishrane. Kada tome dodamo i spoljašnje faktore poput prašine, vetra, sunčevog zračenja, dobijamo kožu koja je daleko od savršene. Ukoliko uzrok problematične kože nije genetski uslovljen, mnogo toga možemo učiniti da poboljšamo njeno stanje. Jedna od stvari jeste i unos određenog voća. Navodimo i kog, a za one koji nisu ljubitelji predlažemo moćne COLWAY suplemente!

Pokušajte da svakodnevno unosite sveže voće, kako bi ćelije kože dobile neophodne nutrijente. Odložite tretmane lica i budite uporni. Već za dve nedelje možete prometiti razliku.

Najbolje voće za blistavu kožu

1. Limun

Limun je fantastično voće uz pomoć kog koži darujete vitamin C, neophodan za pravilno odvijanje svih ćelijskih procesa. Vitamin C takođe štiti kožu od štetnog sunčevog zračenja i depigmentacije. Najbolje efekte za kožu postići ćete uključivanjem limuna u svakodnevnu ishranu, ali i nanošenjem na kožu zajedno sa drugim hranljivim sastojcima ( to mogu biti med, kokosovo ulje, ružina vodica, itd.). Ovo voće je pokazalo svoju izuzetnu efikasnost u smanjenju depigmentacije, odnosno u posvetljivanju kože.

Optimalnu dnevnu dozu vitamina C obezbedićete organizmu korišćenjem suplementa PRIRODNI VITAMIN C.

2. Banana

Bogata vitaminima A, K, D, E i mineralima kao što su magnezijum, kalijum, fosfor i kalcijum, banana može značajno poboljšati stanje vaše kože. Posebno dobro se pokazala u eliminaciji akni, kao i ožiljaka od njih. Pored mekog jezgra kog možete ispasirati i naneti direktno na lice, unutrašnji deo kore možete iskoristiti i njime istrljati lice, jer poseduje antimikrobna i antioksidativna svojstva.

3. Kajsija

Možda vam deluje kao da u ovom preukusnom voću nema ničega sem šećera, ali tu su stali i brojni vitamini (A,C, K), antioksidanti i dijetalna vlakna povoljna za metabolizam. Kajsije pomažu u usporavanju starenja ćelija kože, tako ako ste njihov ljubitelj sada ćete ih voleti još više!

4. Avokado

Zdrave masti, vlakna, mnoštvo vitamina i antioksidanata smestilo se u ovom tropskom voću, pa bi zbog toga bilo poželjno da ga uvrstite u svoju ishranu. To ne bi trebalo da bude teško, s obzirom na to da se avokado savršeno uklapa i uz slano i uz slatko. Nutrijenti iz avokada će sprečiti oštećenje DNK, zaštititi kožu od štetnog UV zračenja, povećati njenu elastičnost i ubrzati zarastanje rana.

5. Jabuka

Kraljica voća je najzdravija kada se pojede sa korom. Od brojnih vitamina koji se u njoj nalaze veći deo je upravo u kori, te je ne odbacujte, već dobro operite pre jela. Ukoliko želite da je nanesete direkno na lice, najbolje je da je prvo narendate i držite tako dobijenu kašu na koži 10 minuta. Možete dodati i med.

6. Kivi

Ukoliko patite od tamnih kolutova oko očiju, kivi je najbolje rešenje za njih. Posvetljuje kožu, dok telo štiti od slobodnih radikala. Takođe pospešuje sintezu kolagena, što je od velike važnosti za podmlađivanje ćelija.

Unosite redovno suplement na bazi kolagena, kako biste podmladili organizam. Najbolji izbor je KOLAGEN U KAPSULAMA.

7. Jagoda

U borbi sa aknama jagode će biti najbolje voćno oružje. One sadrže salicilnu kiselinu, koja je naširoko poznata po svojoj učinkovitosti kada je eliminacija akni u pitanju. Sadrže i vitamin C, tako da ćete konzumacijom jagoda veoma brzo primetiti poboljšanje strukture kože.

8. Ananas

Ananas je bogat vlaknima, vitaminima A, C i K, mineralima fosforom, kalijumom i kalcijumom i poseduje antikancerogena i antiinflamatorna svojstva. Korišćenje ananasa u ishrani imaće mnoge dobre efekte po zdravlje i kožu, a direktnim nanošenjem na kožu umiruje se oštećenje izazvano UV zračenjem i ubrzava proces zarastanja rana.

9. Grožđe

Nebitno da li je crno ili belo, grožđe obiluje antioksidantima, vitaminima, mineralima koji zajedno imaju dokazan pozitivan efekat na sprečavanje raka kože. Semenke koje možda vadite dok jedete grožđe takođe imaju podmlađujuća, lekovita i zaštitna svojstva po kožu, te bi bilo dobro da sa slatkim plodom pojedete i njih.

10. Nar

Problematičnoj koži izloženoj štetnim spoljašnjim faktorima prijaće vitamini, antioksidanti, minerali kojima nar obiluje. Ovo voće se pokazalo kao veoma uspešno pri smanjenju depigmentacije ali i regeneraciji ćelija dermisa i epidermisa.

Ukoliko niste ljubitelj voća, COLWAY je našao rešenje da sve bitne hranljive sastojke ipak dopremite svakoj ćeliji organizma. Upoznajte COLWAY hranljive dodatke, jedinstvene po svojim efektima i kvalitetu.

PRIRODNI VITAMIN C je potpuno prirodni suplement koji telu obezbeđuje optimalnu dozu C vitamina. Čine ga suvi ekstrakt gorke pomorandže i suvi ekstrakt heljdinih klica. Moćni sastojci rade za vas i poboljšavaju funkciju pluća, jačaju imunitet, stimulišu sintezu kolagena. Koristiti jednu kapsulu dnevno.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: PRIRODNI VITAMIN C

KOLAGEN U KAPSULAMA može vam pomoći u podmlađivanju organizma zahvaljujući kolagenu, i to liofiliziranom. COLWAY kroz ovaj proizvod dokazuje moć ribljeg kolagena, jedinstvenog proteina mladosti i zdravlja. Za najbolje efekte konzumirajte uporedo sa suplementom PRIRODNI VITAMIN C, kako bi došlo do najefikasnije sinteze kolagena.

Za više informacija i poručivanje kliknite na link: NAJBOLJI SUPLEMENTI ZA KOŽU

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *